Noize From Dust

Noize From Dust to kolektyw producencki działający wspólnie na polskiej scenie od 2012 roku. Duet tworzą Sebastian Maślak (WorstCase) oraz Sebastian Postek (Siódmy).

   
Sebastian Maślak aka WorstCase. Pochodzący ze Złoczewa beatmaker, miłośnik złotej ery rapu, Native Tongues oraz awangardowego brzmienia Detroit. Laureat konkursów na remixy ekipy Tabasko oraz Dj Eproma.
 
Dyskografia:
2012 - Tabasko - "Wychowani w Polsce Remxy"
2014 - Sarius - „Wszystko dobrze EP” - Delirium
 
Sebastian Postek znany jako Siódmy to pochodzący z Warszawskich Bielan mc oraz beatmaker, działający na scenie od 2003 roku. Początki to bitwy freestylowe oraz podziemny skład Efekt Działania. W 2009 roku zadebiutował solowym ...

Noize From Dust to kolektyw producencki działający wspólnie na polskiej scenie od 2012 roku. Duet tworzą Sebastian Maślak (WorstCase) oraz Sebastian Postek (Siódmy).

   
Sebastian Maślak aka WorstCase. Pochodzący ze Złoczewa beatmaker, miłośnik złotej ery rapu, Native Tongues oraz awangardowego brzmienia Detroit. Laureat konkursów na remixy ekipy Tabasko oraz Dj Eproma.
 
Dyskografia:
2012 - Tabasko - "Wychowani w Polsce Remxy"
2014 - Sarius - „Wszystko dobrze EP” - Delirium
 
Sebastian Postek znany jako Siódmy to pochodzący z Warszawskich Bielan mc oraz beatmaker, działający na scenie od 2003 roku. Początki to bitwy freestylowe oraz podziemny skład Efekt Działania. W 2009 roku zadebiutował solowym materiałem o tytule „Fundament”, który według ankiety przeprowadzonej przez jeden z portali muzycznych sklasyfikowany został na trzecim miejscu w obszarze „nielegal roku”. Wiosną 2011 roku wraz ze składem Echo debiutuje na legalnym krążku jako Echinacea. Projekt został bardzo dobrze przyjęty przez słuchaczy oraz krytyków i recenzentów muzycznych. Album pojawił się również na winylu. Siódmy znany jest z zamiłowania do brzmień Detroit, New York oraz złotej ery rapu. Ma na koncie wiele ciekawych kolaboracji z innymi artystami m.in. Eldo, O.S.T.R., Numer Raz, Hades Hi Fi Banda, Młody M, Proceente, Kixnare, Roux Spana, Dj Kebs, Fabster.

Dyskografia:
2007 – Beatowsky – „Beatowsky” -Bielański Rytm
2009 - Siódmy – „Fundament”
2010 – Zbylu – „Operacja Sampling” - Krótka opowieść o słowie
2011 – Echinacea – „Echinacea”
2011 – Aloha 40% - „Aloha 40%” - W głowie się nie mieści; Czekając na Falę 40% Remix
2012 -  Voskovy – „Pięć Złotych Zasad” - Tłum Starego Miasta
2012 – SB – „Struktura Dźwięków” – Ciemna Strona
2014 – Cira – „Niewidzialny Celebryta” – Piękny Poranek

Obecnie duet przygotowuje się do wydania płyty producenckiej, która ujrzy światło dzienne w pierwszej połowie 2015 roku nakładem Prosto Label.

CZYTAJ DALEJ
Muzyka
Ultraakustyka - Instrumentale
Noize From Dust
MP3 14 PLN
Ultraakustyka
Noize From Dust
CD 29 PLN
MP3 14 PLN
Ultraakustyka LIMITOWANA EDYCJA 2CD
Noize From Dust
CD 35 PLN